Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
06.06.201518-22 березня 2013 р. відбудеться спеціалізована програма «Корпоративний секретар»

18-22 березня 2013 р. відбудеться спеціалізована програма «Корпоративний секретар»

В Українському інституті корпоративного управління 18-22 березня 2013 року відбудеться наступна  програма «Корпоративний секретар».  Це п’ятиденна навчальна програма,  що надає учасникам необхідні в їх роботі знання та практичні навички у сферах:  організації роботи органів управління АТ;  протоколювання корпоративних подій; роботи із запитами акціонерів, іншими документами АТ, врегулювання конфліктних ситуацій;  підготовки та оформлення правочинів з власними цінними паперами АТ; запобігання спробам корпоративного шантажу, корпоративного захоплення АТ тощо.

По закінченню всі учасники складають кваліфікаційний іспит, у разі успішного складання якого присвоюється кваліфікація  відповідно до Класифікатора професій ДК 003-2010 (код КП 1231) «Секретар корпоративний».  Особи, що пройдуть навчання та успішно складуть іспит, отримають свідоцтво, їх дані будуть занесені до відповідного державного реєстру. Ознайомитись із зазначеним реєстром можна на web-сторінці ФДМУ.

З усіх питань стосовно програми звертайтесь, будь ласка, до Ірини Біляченко за тел. 044 228-87-59 або email:ib@ucgi.com.ua.

Для довідки: 

Український інститут корпоративного управління створений Професійною асоціацією корпоративного управління у вересні 2012 р. як установа Асоціації, яка забезпечуватиме реалізацію ключових статутних цілей ПАКУ і покликана стати провідною навчальною, дослідницькою і консультативною організацією у галузі корпоративного управління та стратегії бізнесу. Інститут створений на базі Центру корпоративного управління МІБ, який стояв у витоків створення ПАКУ і за 10 років своєї діяльності став визнаним лідером та найбільш авторитетним навчальним та дослідницьким центром в галузі корпоративного управління в Україні.

За час своєї роботи тільки нами було підготовлено більше 600 представників провідних компаній України.  З реєстром корпоративних секретарів Ви можете познайомитись на нашому сайті.